Transdemonstration & föreläsning med Magnus Ossiansson

Transdemonstration med Magnus som berättar om sina upplevelser av människans gränsland med utgångspunkt i en reseskildring från MontCabirol sommaren
2015.

Så här ser kvällen program ut
18:00 Aktivera Energi och Healing
18:30 Föreläsning
19:30 Fikapaus
20:00 Transdemonstration med möjlighet
att ställa frågor till Magnus andliga vänner/guider.

MontCabirol är en plats för andlig utveckling och healing i södra Frankrike. Magnus blev styrd att resa dit och berättar om sitt fysiska
och inre möte med de indianer, dragshowartister, lindanserskor, munkar och medium som arbetar med det fysiska mediumet Tom och healing-mediumet Kevin.

5 oktober dvs nu på måndag kl 18-21

Lokal – Work&Meet, Ulls väg 30A, Ultuna.

Jag ser fram emot att besöka denna föreläsning och transdemonstration och kommer här i bloggen skriva mer om hur jag upplevde det. Alla upplever dessa saker olika så ingen upplevelse är rätt eller fel. Vi alla tar in intryck på olika sätt och tolkar allt olika. Allt som är rätt och fel är människans egen påfund och vi tror även olika. Varför tror ni så många religioner finns om nu människor trodde på samma sak. Jag tror nog mest bara på tankens och hjärnans kapacitet och tror själv att vi upplever det vi tror att vi ska få uppleva. Även när människor kommer nära döden upplevelse så får vi där uppleva vad vi trodde att vi skulle uppleva. Allt i livet är en illusion oavsett vilka bevis människan har. Hade vi inte trott hade vi inte upplevt så enkelt är det. Transdemonstration kommer också att bli vad jag tror att det ska bli. Jag hoppas kunna uppleva något jag inte hade förväntat mig. Vi får väl se och ni får väl också se om ni beslutar er för att komma och prova på detta.

Se detta som en utbildning och se priset som er investering i er utbildning. Du vet inte vad som väntar dig i nästa hörn om du inte provar dig fram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *