Skyddsänglar som bidrar till bröstcancerfonden

Skyddsänglar till förmån för bröstcancerfonden och samtidigt få en lyxkänsla med fin design.

Dessa skyddsänglar ger pengar till bröstcancerforskningen, Prostatacancerförbundet, Neuroförbundet och till RFSL Ungdom som du kan vara med och bidra till nu. Detta genom att du beställer en skyddsängel och då vet du att 15 kr går till ovannämnda välgörenheter. Jag själv har träffat designern bakom denna vackra smycke och hon heter Margareta och är designern bakom by margarete nudel AB.

Du hittar fler skyddsänglar här på hemsidan och de kostar 199 kr styck. Nu är det så aktuellt med bröstcancerfonden och många företag satsar nu rejält på detta och det är så fantastiskt. Bröstcancerfonden kommer även att sändas på tv som du kan följa. Var med du också till förmån för bröstcancerfonden och bär skyddsänglar från By Margareta Nudel.

Den ängeln som sponsrar RFSU ungdom är givetvis i regnbågens färger.

Första gången jag träffade Margareta var på fantastisk bloggevent förra året. Sist jag träffade Margareta var för någon månad sedan då jag hälsade på hennes ataljé i Östermalm.

Till denna fina jacka skulle det passa utmärkt med en skyddsängel från By Margareta Nudel. Jag hade en skyddsängel hemma från Margareta som jag lämnade över till en annan person som var intresserad av hennes fina änglar. Min hovfotograf Maria Svensson hittade också dessa fina änglar i min blogg och ville beställa egna till sina kurskvällar för att hennes elever blev intresserade av dessa fina änglar. Dessa är mycket finare i verklighet än på bild för i verklighet ser ni hur det gnistrar om stenarna och om änglarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *