Cetaphil från Galderma kommer till sverige

Snart kommer Hollywoodstjärnornas bäst bevarade skönhetshemlighet till Sverige och namnet stavas Cetaphil.

Jag har åter varit på ett fantastisk pressmöte för Galderma & Restylane då de presenterade huvårdsmärket Cetaphil för oss.

The hype hiphop hop sångaren pharell Williams och f.d supermodellen Naomi cambell använder cetaphil. Finns även i Turkiet och nu inom två veckor kommer den till Sverige. Första produkt skapades 1947 av en apotekare. Cetaphil har en mild rengöring och effektiv återfuktning. Vältolererad även vid atopiska eksem, acne och rocasea. Den är den produkt som rubbar hudbarriären minst av alla produkter. Man får bort vattenfast smink.   ansiktsrengöring med lätt surt pH värde för att minimera hudirritationer. Fungerar med och utan vatten. Icke komedogen. Cream stor rund burk man har testat och använt den i 5 dagar och sedan stopp i tre dagar och sedan mätt fuktigheten. Den var fortfarande fuktig och är för kroppen. Glycerin återfuktar. Mandelolja rik på essentiella fettsyror inkl omega3 vitamin e skyddar mot yttre påfrestningar hudvänlig pH värde. Den luktar neutralt, vilket är viktigt då man vill ha parfymfri hudvård.

Vill man lukta gott kan man lika gärna använda en favoritparfym och inte behöver parfymerade hudvårdsprodukter enligt mig. Runt bordet ser ni journalister och mediafolk från bl.a tidningen Hälsa och andra tidningar. Det är folk som har anknytning till skönhet och som dessutom jobbar inom media. Jag själv är där för att jag är en stor bloggare och frilansjournalist som följer nya trender. Mycket snart ska jag ha hembesök av en VD från ett skönhetsmärke som jag verkligen är väldigt nyfiken på. Jag älskar att bjuda hem folk till mitt rosa kök och bara tala kring ämnen jag brinner för både gällande olika galor jag kommer delta i till att diskutera kring böcker och skönhet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *