Akademihotellet & Växande företag på våra lunchnätverk

I Uppsala så har ett gäng kvinnor kommit på en fantastisk idé om att träffas på Akademihotellet. De kallar detta möte för “Kollegor för en dag”

Full arbetsaktivitet på Akademihotellet i Uppsala när de för första gången träffades med “Kollegor för en dag”.  Ensamföretagare får chansen att träffas och jobba med sitt eget men tillsammans med andra småföretagare. De tar emellanåt paus på Akademihotellet för ergonomi (läran om hur arbetsredskap och arbetsmiljö påverkar människan), idéutbyte och en kopp kaffe. Lokalen står öppen från 08.00-19.00 och nästa tillfälle är måndagen den 19 oktober. En sådan idé borde man starta i varje stad och inte bara i Uppsala. Detta är en genialisk idé. Jag vet än inte riktigt hur dessa jobbar ihop för på bilderna såg jag även en av mina samarbetspartners Malena med en randig tröja. Jag kommer snart att träffa Malena på ett event som vi ska åka tillsammans på. Då ska jag passa på att fråga henne hur det gick med “kollegor för en dag” på Akademihotellet med alla andra företagare.

När jag såg bilder av detta gäng så tänkte jag att det hade varit nytta för alla dessa kvinnor att ta en titt på Zervant hemsida. har hand om online fakturering, bokföring och tidrapportering. De kommer att spara väldigt mycket tid om de tar del av alla tjänster på denna sida. Du kan prova Zervant gratis och blir du nöjd så kommer du garanterat att fortsätta med denna tjänst. Bokföring för enskild firma skapas automatiskt baserat på din fakturering och registrerade inkomster och utgifter. Du kan dessutom öppna ett konto gratis och prova dig fram. Jag själv har studerat företagsekonomi på Sundsvalls Mitthögskola. Trots min utbildning så skulle jag inte orka jobba som revisor utan skulle helst anlita denna sida och få jobbet gjort på ett enkelt och smidigt sätt.

Jag själv är med i Lunchnätverket Uppsala där vår huvudperson är Jennie Forsén. Bland oss har vi folk från olika företag som träffas för att byta ut idéer och tjänster tillsammans. Vi äter då lunch på Sju helvetets gluggar som har fantastisk mat. Alltid lära man känna nya företagare och då skulle man kunna underlätta det hela med Zervant tjänster för var och en av oss som samlas.

Sponsrat inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *