Mina bilder av kungafamiljen tagen av min hovfotograf

Nu får ni äntligen se bilderna av prins Carl Philip, Kungen och prinsessan Sofia.

En av gästerna vid kyrkomötet var överhuvudet för den koptisk-ortodoxa kyrkan, påve Tawadros II.

Kyrkomötets öppnande innebär att 251 ledamöter nu samlas i UKK under fyra dagar och arbetar i utskott med 108 motioner samt sex skrivelser från kyrkostyrelsen. Återsamling av kyrkomötet sker 16-18 september då diskussioner och beslut sker i plenum. I alldagligt språkbruk numera används plenum nästan uteslutande om ett sammanträde där alla berörda deltar.

Det är min hovfotograf Maria Svensson som har tagit bilderna av mig och kungafamiljen. Vi fick fantastisk bra platser längst fram och hade perfekt översyn över hela tillställningen.

Kungafamiljen fick ta av drickan och brödet först och sedan vände de sig till övriga kyrkan. Jag som satt längst fram närmast kungafamiljen fick också väldigt tidigt. När jag vände mig om för att gå och sätta mig igen såg jag hela Domkyrkans publik som stod i kö för att få välsignelse. Efter detta blev det paus och kungafamiljen gick till sakristian och sedan efter rasten satte de sig på sina platser igen. Sakristia innebär omklädningsrum för prästen som är närmast toaletterna. Jag var i det rummet innan allt detta påbörjades för jag sökte efter pressansvarige. Det är för kungafamiljens säkerhet som de befann sig där under pausen. I pausen var jag tvungen att avvika då jag som bloggare har många uppdrag som jag försöker hinna med så gott jag kan.

Framtida planeringar

I dag har Bik Bok kundkväll och jag har sponsrat dem från mitt företag där jag är Store manager och från Veckomagasinet. Bilder av sponsringen mm får ni ta del av i morgon. Jag är även inbjuden att ett nytt ställa som öppnar i Uppsala som jag kommer berätta mer om snart. Ska även vara med i en panel som ska sändas på tv och få både äta och diskutera ett hett ämne samtidigt. Allt detta får ni ta del av inom kort.

3 svar på ”Mina bilder av kungafamiljen tagen av min hovfotograf”

  1. Är Prinsessan Sofia också gravid? Trodde först du menade kronprinsessan men det är Sofia på bilden. Mvh Annelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *