Prinsessan Sofia besöker domkyrkan

Jag har varit på högtidlig kyrkomötets öppnande med Kungen, prins Carl Philip och prinsessan Sofia Hellqvist.

Jag frilansar för vår tidning rojalisten och fick platsen längst fram tillsammans med Svenska kyrkans presschef. De inbjudna till detta kungliga uppdrag var folk inom den svenska kyrkan. Det var som vanligt fullt i hela Domkyrkan och jag hade med mig min egen hovfotograf Maria Svensson.

Jag var verkligen nöjd med min placering och fick sitta längst fram för att få så fina bilder som möjligt. De bästa bilderna skickar jag in till tidningen rojalisten och bilder som jag har tagit på måfå lägger jag in här på veckomagasinet.

Jag var med i tv förra veckan och har fått så mycket fin respons från alla tv tittarna. Inte en enda människa har skrivit något negativt för jag drar inte till mig negativa människor längre. Beroende på hur jag mår så drar jag till mig likasinnade människor numera. Folk jag inte känner har mailat, skickat sms och kontaktat mig via Facebook. Jag är helt övertygad om att ju bättre man mår som människa attraherar man in de människor som mår lika bra som en själv. Mina bilder av kungafamiljen syns även på Facebook och där har folk satt i gång en häftig diskussion om monarkin. Jag är medlem av rojalistföreningen sedan den dagen jag blev myndig. Jag har varit på massor av utflykt med medlemmarna och vi har det fantastiskt roligt ihop. Många är mycket äldre och det är för att det är konservativt. Jag hoppas fler yngre vill gå med rojalistföreningen.

I morgon får ni se kungafamiljens bil och vilka snygga kläder prinsessan Sofia Hellqvist bar. Liknande kläder finns på Gina Tricot i Uppsala och mer om henne kläder får ni ta del av i morgon. Du kan helt enkelt sno stilen av prinsessan Sofia Hellqvist då hon var väldigt klassiskt klädd. Än vill jag inte avslöja hur hon var klädd det får ni ta del av i morgon. Man kunde se att hon var gravid när hon satte sig för då putade hennes annars så platte mage. Prinsessan Sofia Hellqvist är mycket vackrare i verklighet än på bild det lovar jag er. Det jag gillar bäst med Sofias utseende är hennes lilla grop i hakan. Den verkligen utmärker sig och är väldigt speciell.

3 tankar om “Prinsessan Sofia besöker domkyrkan

  1. Nina säger:

    Gud, jag älskar ditt liv, du vackra människa!

    Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig!
    Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. https://goo.gl/BepLJk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *