Allt om fertilitet och graviditet

Det finns massor av produkter på Apoteket gällande fertilitet och graviditet som man kan använda sig av.

Det kan bli en dyr historia att handla dessa varor på Apoteket om du använder dessa produkter ofta. Det finns tex stickor där du kan mäta när du har ägglossning. Det jag undrar är då om man nu har regelbunden menstruation på 28 dagar behöver man även då ägglossningstester? Då borde man ju ha ägglossning på dag 12-14 i sin menstruationscykel, eller hur? Jag ska inte säga med säkerhet, men jag tror att det kan vara bra om en kvinna har oregelbunden menstruation att använda sig av dem. Har du regelbunden mens så kanske du klarar dig med att räkna ut din ägglossning.

Det är väldigt bra priser dessutom på Testlagret och därför kan du beställa ett helt pack av produkter och använda när du vill. Det finns olika typer av graviditetstester. De alternativ som finns är stickor, stav och kassett. Kassett använder man tydligen på olika laboratorier runt om i Sverige för att säkerställa en graviditet till 100 %. De är ju lite dyrare, men det enklaste är nog dessa stickor som mäter HCG i urinen. Ägglossningstesten mäter LH i urinen och dessa tester är de enda som är svensktillverkade. Sverige är ju väldigt kända för sin läkemedelstillverkning så det förvånar mig inte att dessa tester är de enda graviditetstester som faktiskt är tillverkade i Sverige. Det tar dessutom bara några sekunder att få svar. För jag vet att vissa tester på Apoteket kan ta upp till 5 minuter innan man får ett svar. Dessa är lika säkra som de på Apoteket dvs 99,9 % säker svar och det är ju väldigt högt.

Rolig historia om graviditet

“Min fru ska snart föda ett barn och det är bara 2 minuter mellan värkarna.
Vad gör jag?”

 “Ta det lugnt”, svarade telefonisten. “Är detta hennes första barn?”
“Nej, det är hennes make”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *