Benny Rosenqvist tävlar i Hoppas det smakar

Har ni sett att medium Benny Rosenqvist tävlar denna vecka i Hoppas det smakar med Roberts Aschberg.

Jag har träffat Benny Rosenqvist flera gånger när jag satt i styrelsen i Ananda som handlar om personlig utveckling. Benny Rosenqvist var då i Uppsala flera gånger på seans. Jag minns vad jag ställde för fråga och ville ha hjälp. Det svar jag fick då följde jag inte utan gick min egen väg och klarade av det ändå. Jag fick alltid stå på scen och presentera våra inbjudna gäster. Jag ställde mig på scen och frågade publiken om de kände till Benny Andersson. Ja, skrek hela publiken och tänkte på f.d medlem i gruppen ABBA. Hur mycket fel jag än gjorde med att säga fel namn på scen ville styrelsen ändå att jag skulle presentera gästerna. Jag hade det fantastiskt roligt på Ananda som sedan upplöstes.

Jag har ställt många medium frågan varför jag hade migrän. Ingen annan än en kvinna i Malmö kunde svara på det och dessutom hjälpte mig ut ur problemet genom att ge mig homeopat medicin innehållande magnesium. Nu är jag fri min migrän helt och hållet för det som fattades hos mig var just magnesium.

I första avsnittet ser man Benny Rosenqvist ge en vägledning till en av deltagarna. Jag hade velat vara med i samma omgång som Benny Rosenqvist och lära känna honom bättre. Synd att jag inte fick chansen att vara med i samma avsnitt som Benny Rosenqvist det hade varit fantastiskt.

I kväll kommer bilder av prinsessan Sofia när hon besökte Uppsala och jag var där som frilansjournalist för tidningen Rojalisten. I oktober kommer jag att träffa prins Daniel och varför jag ska göra det får ni veta i oktober. Detta möte ser jag otroligt mycket fram emot för det handlar om kunskap och entreprenörs kunskap det jag brinner för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *