Smarta saker om du vill bjuda Kungen på middag

Nu är jag på väg igen för att agera frilansjournalist för tidningen Rojalisten tillsammans med min hovfotograf Maria. Detta fick mig att tänka på smarta saker för att imponera på kungen.

Jag har nu varit med kungafamiljen massor av gånger på olika representationsuppdrag. Tanken slog mig hur jag skulle göra i framtiden om jag skulle bjuda kungen på middag? Det måste då vara på ett enkelt och smart sätt så att man själv får tid att mingla med både kungen och sina övriga gäster. I morgon får ni se bilder av kungafamiljen för i dag kommer jag åter träffa dem för ett högtidsfirande.

Det spelar då ingen roll om du ska bjuda folk på en fin middag hemma hos dig eller om ni ska äta ute. Ska du bjuda på middag hemma hos dig så kan jag ge tips på otroligt smarta saker tex

Vad sägs om en smetfördelare? Hur bekvämt vore inte det? Du kan även göra pannkakssmet och fördela smeten enkelt i stekpannan varje gång du ska göra pannkakor. På bild ser du att man lagar muffinsar med den. Du kan även ta små formar som man använder till ischoklad. Vet ni då vilka små jag tänker på? De är i aluminium i färgerna röd, guld, silver och grön. Tänk dig då om du gör riktigt små cupcakes med dem och pryder dem sedan med små godispärlor. Det skulle bli så läckert jag lovar er.

Önskar så innerligt att det vore vår igen, vet ni varför?

Jo för inte visste jag att det fanns så här smarta saker som den här äppel och päron plockaren. Jag har en trevlig brorsdotter som heter Madeleine och henne tar jag med för att hon år högt upp och kan ta ner en gren till mig. Nackdelen är att hon är så rädd för kryp att hon knappt vågar ta tag i grenarna rädslan för att bli biten av små monster. Nu behöver jag inte ens besvära Madde och kan klara av detta helt på egen hand med dessa smarta saker som plockaren. Så nu kära läsare önskar jag att det vore vår igen så att jag kan utnyttja dessa smarta saker till fullo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *