Öka statistiken på bloggen

Så här gör du för att öka statistiken på bloggen och bli ännu större bloggare.

Det är egentligen lätt att kolla människors statistik dels kan du titta på bloggportalen.se och sedan kan du även kolla statistiken på alexa.com som visar vilken rakning du har på google. Ju högre siffra du får desto sämre rakning har du enligt alexa. Jag vet att de som vänder sig till mig och samarbetar först går in på pagerank, alexa och bloggportalen för att se min statistik och vilken rankning jag har på bloggen. Något som är viktigt också för att öka statistiken på bloggen är att ha hemsidor, bloggar mm som länkar din sida. På alexa kan man se vilka sidor och hur många sidor som har länkat till ens blogg. Jag har samarbete med väldigt många sidor på nätet och har därför många som har länkat mig. Jag är ansiktet utåt på tex Sensi Femme där man kan se min logga på deras hemsida. Det måste vara relevanta sidor som länkar din blogg för att kunna öka statistiken på bloggen och bli större.

Sedan ger även kommentarer i tävlingar indikation på om man har en stor blogg eller inte. När jag lottade ut Michael Kors väska fick jag in 186 kommentarer av människor som ville vara med och tävla om väskan. Det går att kolla hur vida en blogg är välbesökt eller inte med dessa enkla metoder. Sedan beror det också på vad du lottar ut är det tex bara ett armband som kostar 129 kr så kan jag säga att inte många kommer att delta. Du kanske får in ca 5 deltagare om du har tur. Folk tävlar om det för dem är något värdefullt också. Har du inga besökare så kommer folk heller inte att vilja samarbeta med dig och lotta ut dyra produkter på din blogg. Ju större blogg du har desto värdefullare samarbeten får du och dyrare produkter att lotta ut. I kväll kommer en ny tävling och kommer även att delge er vem som vann den senaste tävlingen om SleepHpones värde 695 kr där jag fick in 23 deltagare i bloggen och 28 deltagare från FB. Ermin som driver företaget  kommer att skicka vinsten till den lyckliga ägaren inom kort.

Jag brukar hjälpa andra bloggar med att öka sin statistik genom att jag skriver om dem och länkar dem. Jag skrev om Nina Blad i går och frågade henne hur det hade gått. Jag trodde att hon skulle få lite över 2 000 besökare i från mig och det visade sig att hon hade fått över 5 000 besökare av mig. Fantastisk roligt att kunna hjälpa människor fram. Jag vet att när jag hjälper människor får jag 3 ggr så mycket tillbaka förr eller senare av universum. Siffran blev nog hög för att jag hade skrivit och länkat henne flera gånger under en vecka. Detta var lite tips från mig hur du kan öka statistiken på bloggen och bli större.

De frågade mig i tv huset vad jag tyckte om Robert Aschberg. Jag har hört att Robert Aschberg är en kaxig person, men jag gillade honom starkt. Han tog hand om mig när jag gjorde illa mig och blödde. Den scenen klipptes bort pga av blod överallt. Fast den scenen gjorde att jag för evigt kommer att se honom som en högre stående människa för resten av mitt liv.

Ett svar på ”Öka statistiken på bloggen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *