Bakom kulisserna hos Athena

Här ser ni mig hos Athena som intervjuade oss under tiden som programmet pågick.

I sista avsnittet talar jag om sierskan Sirin som visste att mat nr 3 jag skulle få smaka på var min egen. Jag vågade inte 100 % lita på det och gav mig själv bara en 7. Nu vet jag att Sirin är duktigare än vad jag någonsin har förstått. Hon visste att nr 3 skulle vara min tallrik. Vi gav ju poäng med ögonbindel för att det skulle bli så rättvist som möjligt. Den enda som gav poäng utan att använda sig av ögonbindel var själva programledaren Robert Aschberg. Egentligen anser jag att även han borde ha ögonbindel för ska det vara rätt så ska det vara rätt utgång för oss alla. Robert må vara en fantastisk rättvis och bra person, men tänk om han också favoriserar någon innerst inne? Detta får vi ju aldrig reda på för han säger inte så mycket om vems sida han egentligen stod på. En sak vet jag och det är att min personkemi och Robert Aschberg kemi gick väldigt bra ihop. Jag fick i varje fall 9 poäng av honom och detta ska jag skryta om resten av mitt liv, amen.

För er som har missat tv programmet Hoppas det smakar så hittar ni alla här.

Här får ni se ännu fler bilder bakom kulisserna och jag ska även visa er Ninas nya blogg som ni bara måste följa. I min krets i Uppsala blev Nina en favorit och folk hejjade på henne. Det går inte att låta bli att charmas av Nina för hon är verkligen en jordnära människa som kan stjäla hjärtan. Jag gav tips till Nina att blogga på wordpress som är mycket bättre plats än att blogga under en portal som bara tjänar pengar på att lägga in reklam på hennes sida som hon själv inte kommer att tjäna pengar på. Att vara privat är absolut det bästa.

I morgon delar jag med mig av mina bästa tips som bloggare hur ni kan tjäna pengar och jag kommer senare lägga upp en video på min mikz app där ni kan följa mig gratis genom att sms:a veckomagasinet till nr 72722.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *