Så här utmärker sig en bra förlorare

Tredje dagen på programmet hoppas det smakar med Robert Aschberg märker jag att Nina är på väg att få högre och högre poäng.

Hur gör jag då för att komma upp i hennes nivå? Jo jag tar och friar till denna blonda tjej och med mig har jag två vittnet.

Min lammnjure fick inte så höga poäng av Roberts Aschberg, men jag överlevde massakern med poängsättningen. I kväll får ni se sista delen hur det gick för mig och jag kan säga att ni kommer att bli överraskade för inget blir sig likt.

Jag kom sist den tredje dagen och är således en förlorar, men jag tänker inte bli en dålig förlorare. Jag kommer ändå att glädjas med de som har högre poäng för de har gjort bra i från sig. En vinnare bör inte stå ensam för att han eller hon är en vinnare. Det är också när man står ensam som man behöver andra som bäst. Det finns inget som heter ensam är stark så inte ens en vinnare ska behöva stå ensam utan bör hyllas. Än så länge vet ingen vem vinnaren är, men i kväll kommer detta att uppenbara sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *