Inne i tv huset bland tv apparaterna

Nu har tv programmet med mig börjat som heter hoppas det smakar med Robert Aschberg.

Vi fick passerkort till tv huset och filmade ca 14 timmar i sträck. Jag förstod aldrig hur mycket energi som går åt när man jobbar inom tv branschen. Fast jag kan säga att man har det roligt varje sekund av dessa 14 timmarna. Jag har nog aldrig haft det så roligt i mitt liv 14 timmar i sträck. Det enda man gjorde när man kom hem till hotellet var att sova för att orka med dagen efter.

Det enda som är tråkigt med tv är nog att man ser rundare ut än vad man är i verklighet. Jag såg nog 7 kg tjockare ut i tv än vad jag gör i verklighet. Jag har ändå sedan 2 år tillbaka gått ner 14 kg, men i tv såg det ut som om jag inte hade gått ner ett gram.

Jag hade massor av gäster i går kväll så jag kunde inte se programmet utan fick se den inspelade versionen. En av gästerna ville se klart programmet om mig innan hon kom hem till mig. Det är full rulle hela tiden och jag hinner sällan träffar mina vänner, men i går hade jag alla mina vänner hemma hos mig och det kändes lyxigt att kunna umgås för en gång skull.

Kändis kommer till Uppsala på inbjudan av mig.

I morgon kommer en känd person till Uppsala för att träffa mig. Ledtråd: Han sjunger i melodifestivalen och har gjort duett med Pernilla Wahlgren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *