Inredningsarkitekt gratis finns det?

Har du tänkt på hur mycket pengar man lägger ner på att anlita en inredningsarkitekt för inredning i hem och butik?

Det som kostar mycket när du vill ha en image är faktiskt att anlita en inredningsarkitekt som ska se till att du får det hem eller företag du önskar dig. Det kan vara så svårt att se vad som passar ihop med vad hur mycket man än försöker. Något jag har kommit på är att man inte får ha så mycket småsaker i sitt hem. Massor av prydnadssaker gör att du inte ser skogen pga av alla träd. En inredningsarkitekt skulle säkert också komma med dessa tips.

Du ska heller inte blanda massor av färger i ditt hem för då blir det också för plottrigt. Se ditt hem såsom du ser på dina kläder blanda inte för mycket smått med för mycket färger. Ett stilrent hem med mindre saker och färre färger går alltid hem. Sedan är det också en smaksak för som man alltid säger så ligger skönheten i betraktarens ögon. Man kan inte tävla i smak eller skönhet för det är en omöjlighet. Ingen annan kan bestämma vad som är en fröjd för dina ögon. Inte ens en inredningsarkitekt kan bestämma vad du ska gilla. När jag inreder så går jag bara efter min egen smak och låter mig heller inte inspireras så mycket av vad andra har gjort tidigare. Det är samma sak när jag bloggar så läser jag mycket sällan andra bloggar för att jag så lite som möjligt ska påverkas av någon annan. Jag vill inte ha tips av andra när det gäller att blogga för då kommer jag att bli en i mängden. Anledningen till att folk läser min blogg är för att jag väljer att gå min egen väg och aldrig kopiera någon annan. Jag vill aldrig dö som någon annans kopia. Jag har jobbat med mig själv så mycket att jag aldrig vill påverkas av någon annan människa. För när jag låter mig påverkas av andra människor så blir det alltid 100 % garanterat fel. Därför lyssnar jag numera inte på andra människor som kommer med goda råd. All kunskap har jag inom mig och kommer endast lyssna på min inre röst när jag tar stora beslut i livet. För mig att välja soffor är en av de största besluten i ett hem även om det inte gäller ett beslut för livet.

Sponsrad Inlägg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *