Kulturnatten Uppsala 2015

I dag är det kulturnatten Uppsala 2015 och det tycker jag är Uppsalas bästa evenemang någonsin.

Förra året hade jag utställning på Stora torget ovanför nuvarande Max med bilder av mig där pengarna gick oavkortad till bröstcancerfonden. 25 % av intäkterna gick så klart till ArtClub som hade anordnat utställningen till oss 35 stycken konstnärer.

Nu avslöjar jag de två kontrakt som jag hade skrivit på

  1. Första kontraktet handlade om Titan tv att jag ska delta i tv programmet Hoppas det smakar med Robert Aschberg. Nu kan jag avslöja detta då trailern av programmet redan finns ute på tv 3 och tv 3 play på internet. I ett av avsnitten finns även Meral Tasbas som var en av gästerna på prinsbröllopet mellan prins Carl Philip och prinsessan Sofia.
  2. UI dvs Unitet Influencers vilket innebär att de har köpt upp Mikz där jag har min mobilapp och samtidigt skrivit på ett kontrakt med mig och Sveriges största 25 bloggar. Jag är den enda från Uppsala som har skrivit på kontrakt med dem och detta är jag enormt glad över. Vi kommer alla träffas på en fest som håller på att anordnas och även under lunch. Vi kommer alla att få utbildning och vara på massor av möten i Stockholm. Detta kommer att uppta min tid framöver och mer hur jag samarbetar med dem kommer inom kort.

Jag har sådan tur att en av mina chefer på UI är en person som är från Uppsala och då blir det för mig lättare att samarbeta. Jag kommer skriva på flera kontrakt nu i höst och jag kommer avslöja allt för då gäller det inte bloggen utan det gäller olika affärsverksamheter som jag blir delaktig i och kommer att vara med och utveckla. Jag är duktig på just marknadsföring och sökoptimering. Har även föreläst väldigt mycket om just hur man optimerar sig själv på google och hur man når ut till sin målgrupp. Mina föreläsningar har varit väldigt uppskattade och jag har fått massor av cred för det i efterhand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *