Affärsresor vardagslyx för bloggare

Som bloggare är jag ofta på affärsresor både i affärer och olika pressevent som jag blir inbjuden på.

När jag tex blev inbjuden av titan tv att medverka i tv programmet hoppas det smakar bokade de hotell, resa och mat under hela min vistelse. Jag fick verkligen en hel veckas semester med både service, kost och logi. Jag hade sett fram emot detta under hela sommaren. Det var inte bara roligt att se fram emot att få träffa Robert Aschberg live utan det var också lyx att aldrig behöva städa efter sig själv som man slipper när man bor på hotell. Jag fick frågan när jag intervjuades i tv om jag tyckte Robert Aschberg var orättvis i sin poängsättning i vissa fall. Jag svarade med att jag har hört att han ska vara väldigt kaxig, men jag anser att han är en otroligt rättvis och diplomatisk person. Det kan vara svårt att vara i tv om man inte som Robert lär sig att vara rak. För Robert är bara en ärlig människa och sedan är det upp till en person med bra självkänsla att kunna ta det. Kan man inte ta det så är det heller inte Roberts problem utan då måste man själv arbeta lite med sin självkänsla.

Behöver du åka på en affärsresa? Du kan bli en affärskund hos och boka dina affärsresor om du vill. Du kan tex boka dina events genom Scanworld. Då kan man även ha sina kick off i både Stockholms skärgård och i London. Det vore ju fantastisk att åka till London för en konferens och att dessutom få bo på hotell en vecka. Jag har förut varit i London en helg och hade jätte bråttom att försöka hinna med allt på två dagar. Skulle jag tex vara i London en hel vecka för konferens skulle jag göra en rolig sak per dag och inte behöva klämma in allt på en helg. Ska du ha event eller kick off i London se då till att inte åka på affärsresor över jul eller nyår som jag gjorde. Anledningen till att du inte ska åka över jul och nyår är för att det regnar nästan konstant. Du kan då inte ta dina promenader och njuta av tex Buckingham Palace vackra trädgårdar eller promenera i Notting Hill. Ta reda på när nederbörd är som minst dvs regn sedan kan du välja vilken vecka du vill. Detta är mitt tips om du nu ska boka affärsresor hos Scanworld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *