Nästa vecka är jag i tv med Robert Aschberg

Just nu pågår premiären av hoppas det smakar ett tv program där programledaren är Robert Aschberg. Nästa måndag ser ni mig som en av deltagarna.

Nästa vecka 14, 15, 16 och 17 september tv 3 kl 19.00 ser ni mig i tv tillsammans med programledaren Robert Aschberg. 10 och 11 augusti var jag i Stockholm och spelade in för fyra dagars tv program. Jag sov på hotell under hela veckan och blev hämtad och lämnad av Titan tv varje morgon och kväll.

Denna vecka ser ni bloggaren Julia, kändisfrisören Roger Morgan, Dimitrios och Susanne.

Kändisfrisören Roger Morgan har även fixat Drottning Silvias frisyrer både till vardags och till fest som tex Nobelfesten. Klänningen ni ser som jag har på mig i 2 första programmen

Premiär: Robert Aschberg leder ny matlagningstävling

I Hoppas det smakar ställs varje vecka fyra glada amatörkockar mot varandra i en rafflande matlagningsduell. Under fyra intensiva dagar sätts deras matlagningskunskaper på prov.

Vi har ingen möjlighet att förbereda oss och får heller inte provsmaka under tiden. Om vi råkar provsmaka så dras det ett poäng i från oss. Detsamma gäller om vi inte hinner laga maten i tid dvs inom 40 minuter så dras ytterligare en poäng från oss. I slutändan är det smaklökarna som fäller avgörandet. Med förbundna ögon smakar deltagarna på de färdiga rätterna. Vi vet alltså inte vem som lagat maten de ska betygsätta. Känner de igen smaken på sin egen rätt? Ge de sig själva ett högt eller lågt betyg?

Programledaren Robert Aschberg låter sig också smaka och sätter poäng på rätterna. Han väger även in hur väl rätterna presenteras på tallriken. Robert fick smaka även medans maten var varm. Vi andra fick smaka av maten när den var ljummen. Den deltagare som fått ihop mest poäng i slutet av veckan koras som vinnare och kammar hem 15 000 kronor.

Hoppas det smakar sänds måndag-torsdag 19.00. Premiär 7 september.

Ett svar på ”Nästa vecka är jag i tv med Robert Aschberg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *