Kungen så här har ni aldrig sett honom förut

Nu äntligen får ni ta del av resten av bilderna med Kungafamiljen när de anlände till biskopsvigningen i Domkyrkan. Dessutom får ni se bilder av Kungen där han ser något annorlunda ut.

Det viktigaste är ju alltid att fånga kungafamiljen på bild och därför har jag sparat dessa bilder till sist som en rolig följetong här på bloggen. Man får en väldig varm och proffsig intryck av Drottning Silvia som hälsar på en som om hon känner en sedan förut. Silvia är verkligen genuin och man kan tro att hon är född kunglig. Kanske är det så att om man gifter in sig i en kungafamilj så ger man mer av sig själv för att passa in så bra som möjligt och för att vinna människors förtroende. Det har i varje fall Drottning Silvia gjort med hästlängder. Hon är dessutom så otroligt vacker och ser så otroligt ung ut. I en tidning sa hon att hon kände sig som en 50 åring och väljs därför som Sveriges yngsta 70 åring.

Under denna biskopsvigning så läste man upp om Alan den lilla pojken som flöt upp på en strand i Turkiet. Det är så viktigt att man talar om vad som händer i världen medans vi själv är i trygga händer. Det var så fint skriver om Alan och det lästes upp väldigt sakta som en dikt eller saga. Det var 2 sidor långt och det tog en bra stund innan allt hade lästs färdigt om den lilla pojken. Så fantastiskt att de valde att just läsa om honom under en längre period.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *