Hypnosterapi & Tävling vinn SleepPhones värde 695 kr

Är du nyfiken på hypnosterapi och behöver hörlurar som hjälper dig att hamna i trance? Nu finns äntligen AcousticSheeps utbud av SleepPhones tillgängligt i Sverige

Tävlingsregler: Dela detta inlägg på din FB, blogg, instagram eller twitter och lämna en kommentar i detta inlägg så är du med och tävlar.

SleepPhones är gjorda av mjuk och skön maskintvättbar polyesterfleece och innehåller ett par tunna och platta stereohögtalare. SleepPhones är ett bekvämt alternativ till hörlurar som man har i eller på öronen och är utmärkta sömnhjälpmedel. Hörlurarna går att ansluta till din MP3-spelare eller mobiltelefon och finns nu att köpa antingen sladdlösa med Bluetooth eller med en standard 3,5-millimeterskontakt.

SleepPhones är perfekta för att slippa bli störd av högljudda grannar, snarkande sängpartners eller helt enkelt för att lyssna på musik, meditera, lyssna på ljudböcker i sängen eller på din nästa resa. Den är perfekt om du ska prova hypnosterapi för att hamna i trance. För att göra en bra hypnosterapi bör all ljud stängas ute för att få full effekt av hypnosterapi till max. Det gäller att vara fullkomligt avslappnad för att få uppleva bilder som kan hjälpa dig att bearbeta om du söker hjälpa av en hypnosterapeut. Jag själv har varit hos en och är svår att hjälpa för jag hamnar inte i trance hur lätt som helst.

Tack vare sina många goda omdömen från hela världen har SleepPhones fått en mängd fans och rekommenderas av allt från resenärer och hypnosterapeuter, till de som helt enkelt uppskattar en god natts sömn.

Louise vuitton tävling avgjord vinnare är följande

Vinsten skickas med postförskott och det enda du betalar är 29.00 kr för att få ut väskan.

Jag borde ha skrivit ut det när jag gjorde tävlingen och förstod själv inte att det var på detta sätt. Hursomhelst vill jag gratta vinnare Anette Nilsdotter från Sundsvall, som har vunnit denna tävling. Jag fick in sammanlagt 87 deltagare. Michael Kors väskan jag lottade ut blev rekord 188 personer bara på bloggen och sedan massor från FB som var med och tävlade.

24 svar på ”Hypnosterapi & Tävling vinn SleepPhones värde 695 kr”

 1. Åh jag som haft sömnproblem hela livet och har ett tyngtäcke som blir för varmt på sommaren att sova med men börjar det svalna så jag kan använda det men ändå har jag svårt att somna, tar oftast nån timme och detta skulle kanske vara det som hjälper mig mes insomningen:-) delar på Facebook och instagram 🙂

 2. Jag är med <3 Det skulle vara helt fantastiskt att vinna & hoppas kunna få hjälp att bli mer avslappnad & somna utan sömntabletter….delar vidare till min fb. sida (Carina Gerdin).

 3. Hej!
  Jag har delat på instagram, malinsvenskbjorck och har taggat din sida 🙂

  Det här vore perfekt för mig!
  Jag har en obotlig genetisk bindvävssjukdom som gör mig ömtålig så vanliga lurar får jag sår och blåmärken av om jag sover med dom.
  Min sjukdom har även gett mig problem med hjärtat.
  Så om jag blir väckt så rusar mitt hjärta upp till 150 i puls och jag blir dålig i flera timmar. Dessa sleepphones skulle göra så att jag kan lyssna på ljudbok eller musik på natten och slippa bli väckt så lätt. Plus att det vore bra eftersom jag sover väldigt dåligt och är vaken många timmar per natt.

  Ha en fin helg!
  Mvh
  Malin

 4. Hejsan !

  Vi är en storfamilj och jag har flera år haft rätt stor stress på mig – dessa två leder till att jag har svårt med ljud och att slappna av. Detta vore fantastiskt att prova 🙂 Hoppas och delar på FB,
  ha en fin helg,
  kram <3

 5. Vilken underbar produkt! Jag har oerhört svårt att sova och sover därför sällan på “rätt tider” på dygnet. Sedan många år lyssnar jag på antingen film/tvserie eller ljudbok på datorn – stänger av skärmen, går och lägger mig och kan således ligga vaken i upp till en timme innan jag somnar utan att få panik och bli uttråkad. =P
  Men dessa lurar skulle underlätta något enormt. Dessutom skulle jag slippa höra på bussar och andra trafikljud samt ösregn (som låter som pistolsskott på mitt stora takfönster precis ovanför mig). Gosiga och smarta.. <3
  Mvh / Decibel S (delar på FB – Decibel Sandstedt) =)

 6. Ojojoj. Detta har jag längtat efter. Jag lyssnar ofta på hynos när jag ska sova men kan inte koppla av eftersom hörlurarna åker ur hela tiden. Nu har dessutom min 1 åring hittat mina hörlurar och gillar att äta / gnaga på plastmuffen. Vilket innebär att de försvinner stup i ett. Det eviga problemen.
  Sleepphones är produkten för mig. Om de dessutom går att använda trådlöst är jag såld.
  Hoppas verkligen att jag vinner
  Jag delar på instagram ( annavegologiskt )

 7. Jag har ofta svårt att somna, speciellt somna om när jag vaknar mitt i natten, och får för lite sömn per natt. Har därför lätt att drabbas av infektioner. Avslappnande musik i dessa earphones skulle vara till stor hjälp.

 8. Har stora sömnproblem pga sjukdomar så dessa kanske skulle hjälpa mig ?

  Har delat på min Facebook Kamilla Hörnqvist
  Och min instagram Doithardorgohome

  Namaste

 9. DAGENS INSIKT – 20/9

  20. DET FINNS INGA MÅSTE ELLER BORDE
  Jag måste ingenting och jag borde ingenting. Det kanske skulle vara bra för mig om jag gjorde vissa saker eller var på ett speciellt sätt, men jag måste det inte. Jag har ett fritt val och konsekvenserna av dessa val är mina egna – ingen annans. De är mina läxor i livets skola och det är upp till mig när jag är redo att klara av dem och lämna dem bakom mig.

  https://www.bildtolkning.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *