Hjärnans kapacitet gjorde mig 3 centimeter längre

Visste ni att människan använder bara 7-10 % max av sin hjärnans kapacitet om inte mindre?

Vet ej hur mycket denna siffra stämmer, men jag har en teori på varför du inte ska lyssna på någon människa som tror sig veta bättre än dig i något avseende. Glöm inte att även den smartaste forskaren använder endast en viss procent av sin hjärnans kapacitet enligt statistiken. Därför slår jag dövörat till alla experter och forskare som påstår sig att något inte är möjligt. För mig är precis allt möjligt det omöjliga tar bara lite längre tid. Jag ska i varje fall nå exakt dit jag vill med hjärnans kapacitet med eller utan experternas godkännande.

Om jag hade lyssna på alla experter skulle jag inte komma så långt som jag har gjort i dag. Vissa saker skriver jag inte i bloggen för att jag då kommer trampa någon annan på tårna som har påstått motsatsen. Vem det än är som påstår sig vara sakkunnig i ett ämne så får du aldrig glömma att den personen endast använder 10 % av sin kapacitet. Vem är då den personen som ska säga att det kan vara omöjligt när du vill göra något som låter galet i andras öron. Den personen vet alltså endast 10 % om vad han/hon talar om. Resterande 90 % ligger i mörker dvs det undermedvetna som de inte har någon aning om. Det är som att lyssna på en person som har besökt ett slott med 100 rum och påstår sig veta allt om slottet då han har besökt 10 av rummen. Han vet således inte så mycket och kan ej svara på alla frågor. Även om han så kallar sig för slottsexpert så kan han inte vad jag kallar för kunnig.

Nu i höst kommer jag ha mycket att fira då flera milstolpar kommer att tas förbi. För varje milstolpe så firar jag det med ett glas rött eller vitt vin. På Stockholms vinkällare så får du ta med dig eget vin om du vill eller så kan du boka det hos dem. Det går nog lika bra att göra vinprovning med dina arbetskamrater som dina tjejkompisar. Jag ska börja med att gå till tandläkaren och för er som inte visste det så lider jag av tandläkarskräck och vill ha bedövning så fort tandläkaren hälsar på mig. När jag är färdig med tänderna ska detta firas med vin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *