Drömtydning leksaker och hobby

Drömtydning leksaker är ett mysterium. Förut drömde jag ofta om att jag alltid letade upp badrum för att tvätta mig.

Att tvätta sig eller att vilja tvätta sig i en dröm handlar om ett beroende man inte kan släppa. Jag har haft ett beroende eller kontrollbehov som jag satt i system och inte kunde klara mig utan och denna beroende eller kontrollbehov har jag gjort av mig med. Efter det att jag gjorde av mig med detta beteende och beroende som pågick i 15 år så slutade jag att drömma om badrum.

I natt drömde jag igen om badrum och tänkte vad det är som jag nu är beroende av som jag inte kan släppa taget om? Sedan föll poletten och det är att jag har svårt att gå till tandläkare pga av tandläkarskräck. Nu har jag bokat tid hos tandläkaren och hoppas drömmar om badrum ska släppa taget om mig.

Sedan hade jag en annan återkommande dröm där jag drömde konstant om att det var måndag och att jag skulle till skolan. Jag missar alltid min lektion i företagsekonomin och vill helst inte ens gå på lektionen. Det finns flera ämnen och jag struntar i dem allihopa och vill inte studera alls. Jag har även förstått varför jag drömde om skolan konstant och att det ämne jag alltid missade var företagsekonomin. Jag har nu löst en situation i mitt liv för gott och slutade helt att drömma om skolan och just ämnet företagsekonomi.

Nu kommer en dröm upp som jag drömde ofta för ca 10 år sedan. Det gäller drömtydning leksaker som kommer upp. Den drömmen har jag inte drömt på länge och nu i dag drömde jag om den igen. Det är att jag har vackra små skåp med leksaker i som jag har på ett annat ställe och inte orkar ta hem. Att jag har maganiserat mina leksaker och hobbyprylar på ett annat ställe. Det jag minns var en giraff leksak från min barndom som var helt oanvänd i drömmen. Massor av små nallebjörnar även de oanvända. Sedan fanns ett skåp med massor av små och stora parfymer. I drömmen säger jag till kvinnan som äger butiken att hon får behålla allt utom det som tillhör mitt dockskåp dvs miniatyr möbler mm. Sedan så vill jag inte ens ha kvar det som tillhör mitt dockskåp heller för jag orkar verkligen inte ha så mycket saker hemma. Jag vill helt enkelt bli av med all samlingsobjekt och leksaker från min barndom. Jag gör helt enkelt av med det jag inte behöver även om det är en fröjd för ögat att ha vackra saker i hemmet. Jag vill längre inte samla på mig saker jag inte vet var jag ska lägga undan dem.

Förut kunde jag samla på mycket saker och aldrig vilja slänga något. Nu tål jag inte prydnadssaker ens om de är vackra. Jag vill ha så stilrent och kliniskt rent som möjligt i mitt hem utan några krusiduller. Så vad innebär drömtydning leksaker hos mig är inte samma sak hos andra som vill genomföra drömtydning leksaker i sina drömmar.

2 svar på ”Drömtydning leksaker och hobby”

  1. Hej,
    Jag undrar när vinnaren av LV väskan ska presenteras? Tittar spänt in här varje dag 🙂

    Många kramar från Ebba

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *