Bekämpa din cancer & hotell boende i Stockholm

Snart den 14 september får ni veta varför jag bodde på hotell i Stockholm i ca en vecka. På hotellet läste jag boken bekämpa din cancer varje kväll.

Samma dag som jag kom till hotellet besökte jag sushi restaurangen vägg i vägg med hotellet. Jag blev upplockad av en taxi som var beställd av tv bolaget. Jag fick bottenvåningen och kunde se ut över Stockholm. Jag gillar inte när främmande människor går förbi mitt fönster så jag stängde fönstret genast. Jag drog även igen persiennerna för det är obehagligt med främmande som går förbi.

Så fort jag åt min sushi och hade titta på tv en stund började jag läsa min bok som jag hade med mig. Boken heter “bekämpa din cancer”. Boken tar upp hur vi påverkas av mat och miljö samt att cancer inte är något ärftligt eller något man drabbas av bara så där. Det beror mycket på hur man lever och vilka gifter man får i sig. Sedan tar boken även upp hur man skyddar sig och vad man bör göra när man väl har fått diagnosen cancer. Boken bekämpa din cancer är en väldigt tjock bok och det tar lång tid att läsa den. Bekämpa din cancer borde finnas på läkarlinjen så att alla kan få ta del av den innan de jobbar med patienter.

Jag har haft god kontakt med folk som står bakom boken i Sverige och i USA. Jag har både telefonkontakt och mailkontakt då jag har massor av frågor om just hälsa och alternativterapi. Jag är en sökare och vill veta så mycket som möjligt om allt möjligt gällande människans psyke och fysiska kropp. Jag tror även att vårt psyke och fysiska kropp hänger ihop därför måste jag veta om båda sakerna för att få en helhetsbild. Jag vill kunna förstå människan och varför en människa får olika sjukdomar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *