Hela denna månad har jag blivit inspelad

Hela augusti månad har jag blivit inspelad nu för 3 olika projekt. I september kommer ni få se mig på olika håll.

På onsdag ska jag spela in en dokumentär och detta blir mitt 4:e projekt då jag blir inspelad inom loppet av 4 veckor. I helgen har jag varit på Pepcon i Svandammshallarna och bilder kommer upp inom kort. Jag har där träffat på kakmästare som har gjort fantastiska kakor per hand. Även mött massor av duktiga designers som har gjort dessa porslindocka inspirerade kläderna.

Har även haft affärsmöte hemma med Kicki Hollvaster och Susanne Morgell Bendjazia. Mer om detta möte och vilket samarbete vi kommer att få i framtiden kommer inom kort.

Jag kommer att lugna ner mig i höst för vi håller på att förebreda en mycket stor gala som kommer att äga rum i mars 2016. Allt lär visa sig inom en snar framtid, men för mycket är på gång just nu och jag vet inte i vilken ordning jag ska ta allt. Jag får ta det som det kommer helt enkelt. Jag skriver dessutom lite på min bok också som hela tiden halkar efter.

Min Header är helt ny som ni kan se och det är en pressbild och mer om detta kommer ni se 14 september innan dess får jag lov att inte avslöja något i bloggen. Mina närmaste vänner vet exakt vad som är på gång.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *