Bönpasta & hur du tillsätter en perfekt styrelse

Fia Hobbs vet hur man bygger en perfekt styrelse för att kunna få fram sina synpunkter från alla håll och kanter.

Fia Hobbs har skrivit boken “där öst möter väst” och hon hade med sig ett exemplar till mig. Jag brukar ofta ha författar träffar hemma i mitt rosa kök. Massor av författare har besökt min författar rosa kök och alla har de en fantastisk historia bakom sig som de gärna delar med sig av till mig och mina besökare.

Fia har pluggat för Carl Simenter som startade simenter cancer center. Han var Fias guru sedan 90 talet med boken “du kan bli frisk igen”. Carl är radiolog i grunden och skrev om visualisering.

Att bygga eller tillsätta en perfekt styrelse

Styrelsen bör bestå av både folk som är akademiker inom läkemedel & sjukvård samt folk inom alternativterapi. Detta för att lära sig så mycket som möjligt av olika typer av verksamheter och för att inte få någon verksamhet emot sig.

Just för att sammansättningen i styrelsen ska vara så bred som möjligt. Få input från olika delar från vården och läkemdelsföretag och hur man tänker där.

2 sjuksköterskor

1 Roche läkemedlesföretag

De andra är egen företagare med olika erfarenheter. De är inte inom vård eller läkemdelesföretag. Margareta Swartling som förut jobbade med smycken “vill ha nu” hemsida. Har kontakter inom tv och vi kanske kommer in i tv soffan.

Jag lagade glutenfri pasta som är gjord av bl.a bönor. Fia är glutenallergiker och därför fick hon paprika på sin tallrik medans jag tog den med fiskpinnar. Fiskpinnar är ju panerade med gluten. Tack gode gud för att jag inte är glutenallergiker som redan lider av dyslexi mer problem orkar jag inte.

GLUTENFRI EKOLOGISK BÖNPASTA

• Massor med proteiner
• Högt fiberinnehåll
• Lite kolhydrater
• Ekologisk

Nutri-Nicks bönpasta/proteinpasta är gjord på enbart 92% ekologiska bönor och 8% vatten och är ett perfekt alternativ till vanlig pasta. Naturligt fritt från vete och gluten och med massor med fiber och proteiner.

Ett perfekt alternativ till vanlig pasta för dig som vill äta mer protein och fibrer, samt mindre kolhydrater.

Bönpasta med en vegetarisk sås ger lika mycket proteiner som t ex pasta med köttfärssås men med en avsevärt mycket lägre miljöpåverkan.

Ett svar på ”Bönpasta & hur du tillsätter en perfekt styrelse”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *