Bloggportaler och sanningen om mig

Nu är min inspelning färdig för ett helt nytt projekt som jag kommer att ingå bl.a nya bloggportaler och min resa till att bli så stor bloggare.

Jag har då avslöjat väldigt mycket om mig själv och vilka kontrakt jag har skrivit på gällande bloggportaler och själva bloggen. I denna inspelning får ni följa min historia och hur jag har blivit så framgångsrik som jag är i dag med Uppsalas största blogg. Om ni inte visste detta så ligger min server numera i Norge och har flyttats av ett företag som jag har ingått avtal med. Norrmännen verkar köpa upp väldigt mycket som inte fungerar lika bra i Sverige. Detta företag finns i Norge och nu finns de även i Sverige. Jag har fått många förslag från olika bloggportaler som har velat flytta över min blogg till dem. Av alla som har försökt att övertala mig till att flytta min blogg till deras bloggportal så var valet inte så svårt. Jag har nu flyttat min blogg till ett helt nytt bloggportal som ingen har hört talas om i Sverige ännu. De är nu verksamma i Sverige och vi kommer att ha flera möten och bloggskolor tillsammans för att på bästa sätt kunna samarbeta.

Jag frågade om fler från Uppsala var med i detta och det fanns endast en person till de hade hört av sig till som är stor enligt bloggportalens statistik. Den personen hade sedan inte dykt upp på ett möte så än så länge är jag den enda bloggaren i Uppsala som har ingått avtal med dem.

Inspelningen skedde både på Uppsala slott och i mitt eget hem. Ljudet blev inte lika bra utomlands så vi fick spela in för säkerhetsskull i mitt hem också. Jag diskuterar inte bloggportaler på inspelningen utan det är något som är mycket större än bloggportaler och mer om det ser ni i inspelningen.

I går var jag i Stockholm på ett affärsmöte med en känd designer och mer om detta ska jag berätta ju mer det händer inom detta affärsverksamhet. Vi träffades på ett kontor i Östermalm där detta företag ligger.

I morgon får jag besök av en ordförande inför en gala som kommer att hållas i oktober 2015. Galan kommer att hållas på Hotell Rival. Det är då 3:e gången jag är på en gala på Hotell Rival. Denna ordförande åker från Stockholm ända till Uppsala för att besöka mig i mitt hem. Anledningen till att jag inte i förväg kan skriva ut namn på personer eller företag är för att jag måste ha deras godkännande.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *