På väg till ett affärsmöte i Stockholm

Jag väntar på min kollega och vän Maria Svensson för att vi tillsammans ska åka i väg på ett affärsmöte i Stockholm.

Maria Svensson brukar agera hovfotograf åt mig när jag är på pressmötet och olika event. Den här gången är vi på väg att bli kollegor inom ett område som är helt nytt för mig. Vi ska se vad vi kan komma överens om för vi ska till ett kontor på Karlavägen och träffa en mycket känd designer. Jag kommer att skriva mer om mötet och vilken designer vi har träffat längre fram. Jag har en idé som jag önskar förvekliga som jag varken har berättat för designern eller för Maria Svensson ännu. Önska mig lycka till att min dröm och idé blir verklighet.

Jag har precis tagit en kur av en burk som ska ge massor av näring. Det första jag känner som är helt normalt är att man blir varm och man får myrkrypningar i hela ansiktet. Detta för att det finns så mycket näring som får kärlen att utvidga sig. Man känner verkligen fysiskt att den gör något för kroppen. Den är utmärkt för huvudvärk då den öppnar upp alla kärl. Har du tex huvudvärk och tar denna näringsdryck så kommer du genast som jag känna hur det sticker i hela kroppen och hur dina kärl öppnar sig inom loppet av ca 4 minuter efter att du har tagit den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *