En sann historia om perfekt hotell

Hotell är något vi ställer höga krav på. Har ni hört talas om den mest perfekta hotellet på denna jord? Läs och begrunda om ni håller med mig om att det är bland de bästa hotellet man kan hitta.

Det fanns ett hotell som lovade guld och gröna skogar till sina kunder. De lovade kunden att de kan ordna precis allt som en kund kan tänkas önska sig. En dag ringer en arkitekt till detta hotell och berättar att han använder en T-linjal och ville ha ett fodral till den. Han undrade om de kunde ordna en fodral till hans T-linjal. Receptionisten på hotellet svarade “ja vilken färg föredrar du?”. Hotellet visade här att de kunde ordna allt för sina kunder bara kunden väljer dem som hotell.

Valaternativen är så många och en av dem är ganska rolig där du kan välja hotell som tillåter husdjur. Sedan kan du välja mellan badkar, bastu och massor av andra bekvämligheter. Jag gillar tex inte badkar och har en viss fobi för att stå i ett badkar. Jag står alltid utanför badkar när jag ska tvätta mig. Som barn såg jag på filmen Fredagen den 13:e. I den så kommer skräckinjagande vålnaden Freddie Kreuger och hemsöker endast i drömmarna. I ett av scenerna somnar en tjej i badkaret och blir nerdragen i en sjö i drömmen. Tänk er från att sova i ett badkar till att bli nerdragen i ett hav eller sjö. Sedan den scenen så har jag fortfarande svårt för badkar. Jag vill helst inte ens se ett badkar alls. Det enda badkar jag står ut med är de som har lejontassar en sådan skulle jag vilja ha mitt badrum i varje fall trots min fobi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *