Prinsessan Sofias Frisör

Prinsessan Sofias frisör Marre var också inbjuden till bröllopet mellan prinsparet. Nu är prinsessan Sofias frisör populärare än någonsin.

Enligt frisören Marre så skulle han behöva jobba två år i sträck om han bokade in alla människor som ville boka tid hos honom. Han berättar också vidare hur folk bokar tid hos honom och sedan säljer sin plats för väldigt mycket pengar. Tänk att kunna bli hovfrisör och på detta få in massor av kunder och dessutom kunna öka priset hur högt som helst. Nu vet jag inte om han är en dyr frisör eller inte.

Vore jag Marre skulle jag genast starta en hårvårdsserie i mitt namn för hädanefter kan det bara gå bättre och bättre för honom. Jag vet att Bobby Oduncu också var med i Paradise Hotell fast inte samtidigt som prinsessan Sofias frisör Marre. Bobby startade också en hårvårdsserie som hette Bobby´s och hamnade snabbt på Överskottsbolaget. Det kan bero på att hans produkter hade ett utseende som inte var så fina. Produkterna såg väldigt billiga ut i utseende och förpackning.

Nu kan du också göra en karriär som frisör hos  Frisörskolan finns i flera olika städer och dessutom nu även i Spanien. Tänk att både utbilda dig till frisör och dessutom lära dig spanska obehindrat. Jag hade velat gå den utbildningen utomlands om det då var Frankrike skolan hölls i. Jag har nämligen studerat franska under hela högstadiet och brinner för det franska språket. Jag försöker dessutom använda mitt högre medvetande just nu för att komma ihåg all franska som jag någonsin har lärt mig. För jag vet att språket ligger i mitt undermedvetna och kan komma upp till ytan bara jag använder mig mer av mitt medvetande.

I dag har jag dessutom lagt i mer röd färg i håret med en s.k färgbomb från Revlon.

2 svar på ”Prinsessan Sofias Frisör”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *