Inspelning för ett nytt projekt

Nu är det nytt projekt på gång och då ska jag spelas in på video i morgon söndag.

Jag har därför köpt mer rött färg så att jag får en lite intensivare röd färg. Rött försvinner varje gång man tvättar håret och därför måste man konstant underhålla denna färg. Jag kommer att spelas in på band eller video för ett nytt projekt som är på gång där jag ska representera ett företag.

Jag kommer även avslöja vilket företag det handlar om och varför just jag ska spelas in för detta projekt. Jag har även köpt en helt ny klänning i beige och spets som jag ska ha på mig när jag filmas. Både filmen och bilderna kommer ni att ta del av. Bilderna kommer jag nog lägga in ganska så omgående i bloggen för bilder avslöjar bara vad som är på gång, men inte riktigt vad det är jag håller på med. Jag gillar överraskningar och brukar inte alltid avslöja direkt vad det är jag håller på med. Bloggen ska ju vara en följetong så att folk får det roligt när de följer mig och alla mina upptåg.

I veckan har jag alla mina dagar inbokade för olika möten med olika samarbetspartners. I september möter jag en känd sångare som kommer till Uppsala för att träffa mig. Min press och media ansvarige Emelie Mediamamman bokar in honom för ett möte med mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *