Kungliga hattar och att vinka till publiken

Kungliga hattar och fler bilder på hattparaden som jag lovade mina besökare att dela med mig av.

Kungliga hattar såg jag gott om denna soliga dag. Detta är absolut första gången i mitt liv som jag följer hattparaden precis såsom man gör i Ascot har man även börjat med detta i Sverige. Folk tog bilder av oss hela tiden längs strandvägen och ända fram till Djurgården.

Brita von Koenigsegg är modist och kunglig hovleverantör av kungliga hattar. Enligt Brita von Koenigsegg så bör hatten harmoniera med personens längd, kroppsbyggnad och ansiktsform. En lång person med smalt ansikte klär bäst i en hatt med breda brätten. Är man kort och satt krävs att brättet är lite uppåtvinklat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *