Hattparaden längst strandvägen & Djurgården

Jag har varit med i hattparad i Stockholm tillsammans med bl.a Kungafamiljens hovleverantör och modist.

Det är jag själv som har ritat och designat min hatt, men den är skapad av hattmakaren Eva Livingstone Strand. Bland modellerna med olika hattar fanns även Kerstin Carlefalk som är modist och en kunglig hovleverantör.

Vi samlades inne på Hallwylska museet som är ett svenskt statligt kulturhistoriskt museum i Stockholm som är inrymt i Hallwylska palatset på Hamngatan 4.

Det kommer fler bilder av hattparaden då vi promenerar längst strandvägen och vidare in på Djurgården. Detta var första gången för mig och jag hade inte väntat mig att folk omkring skulle börja ta bilder av oss. Då gällde det bara att vinka och fastna på bild för alla som tog upp sina kameror och började fota oss. Det var fantastisk roligt att bli fotad, men efter ett tag glömde man bort det och vande sig vid situationen. Min röda överdel är för stor då jag har gått ner i vikt 14 kg så att det ser ut som om jag fortfarande är rund. Överdelen gjorde inte en rättvis bild av mig och detta såg jag inte förrän nu på bild att den gjorde mig större än vad jag var.

Tidningen Minnenas journal var på plats och skrev om det i sin tidning. Min hatt är inspirerad från medeltiden då hattar såg ut på detta sätt inom hovet. Snart kommer fler bilder från denna fantastiska dag och hur det såg ut när vi väl promenerade på strandvägen och Djurgården.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *