Vinna tillbaka vänner du har förlorat så här gör du

Vinna tillbaka vänner är inte alltid det enklaste. Har du förlorat vänner som du har gjort illa och vill vinna tillbaka vänner följ då enkla steg nedan.

Att vinna tillbaka vänner man har förlorat kan vara lite jobbigt, men det går om du vill. Ord är som spikar lätta att slå in och svåra att dra ut. Detta vet vi alla med erfarenhet att så är det. Har du sårat någon utan att förstå det eller gjort det medvetet och vill vinna tillbaka personen så bör du göra något väldigt speciellt för att vinna tillbaka personen. En gåva uppskattas alltid av alla människor och personen måste inte fylla år för att få en gåva av dig. Du kan skicka en gåva med ett meddelande som endast lyder “förlåt” och ingen person kommer då att neka din ursäkt. Det finns inget större här i livet än att säga förlåt. En person som har svårt att förlåta är en dömande människa. Man ska förlåta oavsett vad som har hänt. En person som inte förlåter tror sig själv vara en perfekt människa. Vi vet att det finns inga perfekta människor så om en person har svårt att förlåta så är det en människa utan empati och logik. Vill du ens springa efter en människa som har valt bort dig eller som saknar empati?

Vinna tillbaka vänner som du har förlorat har sina gränser

Vinna tillbaka vänner har alltid gränser för vilka människor du kan ta in i ditt liv. Vissa människor som kanske behöver sjukvård i stället för att dig kan du kanske hänvisa till sjukvården. Visst möter man människor med speciella behov och då handlar det inte om att man är omänsklig när man inte vill ha in dem i sitt liv.

“Glöm aldrig att de tår du trampar på i dag kan vara sammanlänkad med den hand som du ber om hjälp av i morgon” Världen är mycket mindre än vad man tror så du kommer alltid att möta på anhöriga till de tår du har trampat på i framtiden. Var försiktig och simma lugnt som de säger i fablernas värld.

Du kan hitta väldigt fina gåvor hos Visauppskattning med Företagspresenter som choklad och delikatesskorgar. Hur trevligt skulle det inte vara att få hem en delikatesskorg från någon man tycker om för att sedan gå ut till en slottsträdgård och ha picknick ute i det gröna. Är du som jag en väldigt upptagen person som inte hinner besöka folk och desto mindre hinner uppvakta folk när de bjuder in dig till sina födelsedagar? Då ska du absolut beställa presenter från denna sida och skicka till dina nära och kära. Du får även skicka med en trevlig hälsning till dina vänner.

En tanke om “Vinna tillbaka vänner du har förlorat så här gör du

  1. therese säger:

    Hej ! Kul att få se dina bilder från Hattparaden i söndags. Har du dom så kan du maila mig dom ? Jag hade ingen egen kamera med mig och nu har jag en släkting (mormor) som gärna vill se detta hatt event. Maila till : talktotherese@gmail.com.
    Bästa hälsningar
    Therese

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *