Snart träffar jag kungafamiljens hovleverantör

Som bloggare kommer jag snart att träffa kungafamiljens hovleverant som har designat ett och annat för Drottning Silvia, prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia och kronprinsessan Victoria.

Vad denna hovleverantör sysslar med kan jag i förhand inte avslöja för det ska bli en överraskning. Jag har designat något helt eget som då har blivit skapad av själva leverantören. Vad jag har skapat kan jag heller inte avslöja. Det är helt och hållet min egen design som jag har ritat ner på ett papper som sedan har blivit verklighet. Jag har produkten nu färdig som är klippt och skuren för mig. Nu ska jag bara visa den för alla i en publik som väntar på att jag ska visa upp mig i den. Kungafamiljens hovleverantör blir man om man producerar varor och tjänster som godkänns och används av kungafamiljen. Tex så är Ramlösa hovleverantörer och även Brolin smycken.

Ibland tror jag inte att det är sant att jag ska få visa upp något för en stor publik som jag själv har fått vara med och designa. Dessutom är själva skaparen inte vem som helst som har sett till att min design har blivit verklighet.

Med mig har jag då min egen hovdam som kommer att hjälpa mig med att fotografera. Jag är aldrig ensam på mina event för det skulle inte fungera. Jag har alltid med mig en av mina tjejer från Team Veckomagasinet som hjälper mig med att anteckna, fota och att håll i ordning på mina möten.

Jag har precis haft min frisör hemma hos mig som har klippt mig för att jag ska träffa kungafamiljens hovleverantör och visa upp mig inför en större publik. Allt som var slitet på mitt hår klipptes bort. Ni kan ju själva tänka er vilken kondition mitt hår befinner sig i när jag har blivit stylad så många gånger på olika event och pressmöten jag har befunnit mig på. Nu ska jag bara lägga i mer färgbomb i håret för att få glans och framhäva det röda mer.

Hemlig vistelse på hotell i Stockholm

Hela förra veckan var jag i Stockholm och bodde på hotell. Jag fick allt serverat och mina resor, mat och hotell betalades av företaget jag har ingått avtal med. I september kan jag avslöja vad jag gjorde i Stockholm. Jag kan heller inte publicera bilder från den veckan förrän jag får klartecken. Allt är sekretess tills det att jag får klartecken så håll utkik ni kommer få ta del av allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *