Stockholm folk festival & Nandi Lee

Nandi Lee sångerska som uppträdde i fredags på Stockholm folk festival.

Sångerskan Nandi Lee gav mig också sin singel personligen och för mig är detta något stort att få en singel av själva artisten. Hur ofta sker sådana saker i livet att en artist ger sin egen singel i gåva? Mig har det i varje fall inte hänt förut så då kan ni förstå varför jag så gärna vill dela med mig av det i bloggen för mina alla besökare som följer mig varje dag. Ni kära besökare blir bara fler och fler och detta gör mig så glad att ni vill följa mig på mina pressmöten och olika resor där jag möter massor av kända ansikten som jag senare bloggar om.

Land: Sverige, Stockholm

Genre: Singer-Songwriter

Festivalinfo: Spelar på fredag i Singer-Songwritertältet 23:00

Nandi Lee
Här håller jag i informationsblad och singel som jag har fått av artisten Nandi Lee.

Nandi Lee är uppkallad efter en zuludrottning och spelat för västsahariska flyktingar. Med rötter i traditionell Bluegrass, reser hon genom Afrikas öken och Stockholms underjord. Med ett virtoust ban, ömt handarbetade sånger och punktattityd utveklar hon ett nytt koncept dvs Underground Americana.

Redan 2013 var de flesta låtarna inspelade och klara och en tidig version av Love Blues släpptes på Folkmusikgalans samlingsskirva ljudspår. På Hesselby Stockholm folk Festival släpptes singeln Leaving Tomwn. Till hösten följs den av The spirit of St P.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *