Därför bör prins Carl Philip försäkra sin båt.

Vi alla vet ju att Titanic sjönk och att massor av pengar hamnade sjön. Med detta facit i handen borde även prins Carl Philip försäkra sin båt tycker jag.

Jag undrar egentligen om Titanic hade en båtförsäkring så att alla som hade investerat i båten fick tillbaka sina pengar? Ombord fanns porslin som aldrig hade varit använda och dyra mattor fanns i de finare rummen. Det fanns även dyr kristall lampa. I båten fanns även kyrka fast det var lite uppdelat så att första klass bara kunde gå in i kyrkan. Vilken hyckleri egentligen att även dela på kyrkor mellan olika kategorier. Jag trodde att alla var vi Guds barn, men när det kommer till människovärde verkar det inte vara en självklarhet.

Nu finns det försäkringar som just heter båtförsäkring. Även om du inte har en stor båt som Titanic så kanske du har en annan typ av båt som du behöver försäkring för. Många olyckor kan hända i havet och då handlar det inte bara om att krocka med en annan båt. Olyckor kan även drabba själva båten som tex läckage. Titanic läckte tex och sedan allt eftersom sjönk hela båten. Inte vill väl du att din båt ska få en läcka för att sedan sjunka till botten?

En tanke om “Därför bör prins Carl Philip försäkra sin båt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *