Därför ska jag bo i Stockholm denna vecka

Nu åker jag i väg till Stockholm för jag ska bo på Hotell i Gärdet som är mittemellan Djurgården och Östermalm.

Jag kommer att vara här denna vecka för att jag har skrivit på två olika kontrakt och ska senare blogga om varför jag bor i Stockholm för tillfället.

Jag blir hämtad och lämnad med bil av de som jag har skrivit på avtal med. Dessa betalar även min hotellvistelse och allt annat som hör till. Jag kommer att blogga som vanligt, men då inte om varför jag är boende på Hotell denna vecka. Detta vet jag ännu inte nä jag får avslöja utan jag kommer med besked allt eftersom. Jag kommer då träffa en av Sveriges kändaste personer under hela veckan. Jag har sett fram emot detta hela sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *