Stockholm Folk Festival & Gabriel Kelley

Jag har fått träffa massor av duktiga artister som kommer att sjunga på Stockholms Folk festival på Hesselby Slott.

Så fort jag klev in i slottet satt amerikanen Gabriel Kelley och jag har aldrig mött en trevligare prick i mitt liv. Både jag och Malen Karlsson blev helt betagna av hans vänlighet. Han och hans familj har odlat egna grönsaker som de sålde och har växt upp med ekologiska produkter. Han talade varmt om närodlat.

Det fanns massor av fantastiska artister på plats, men tid fanns inte att hinna intervjua alla 25 som kommer att uppträda. Jag har fått personligen deras nya singlar och är så glad över detta och dessa får för mig ett högt värde då artisterna själva har givit mig dem personligen.

Övriga artister som kommer att framträda på Stockholms Folk festival är följande:

Ale Möller Trio: Mats Öberg, Olle Linder feat. Eric Bibb, Hazelius Hedin,
Rigmor Gustafsson Valkyrien Allstars (NO),Långbacka/Willemark/Rydberg, Lise & Gertrud, The Nordic Ishrak Ensemble, Nino Ramsby, Rura(UK), Partiet, Ebba Forsberg, Laura Cortese & the Dancecards (US), Jonny Soling, Afenginn (DEN/FIN), Maria Kalaniemi (FIN) & Bengan Janson, Karima Nayt (DZA), Bridget Marsden, Stormsteg, Pierre Ström, Stockholm Spelmanslag, Svärdsjö Spelmanslag Ian Carr & The Various Artists, Kolonien, Aire De Vida, Tunnelbaneorkestern, Stockholm Pipe Band, Shoutin Red, Symbio, Kaja, Spånga Folkdansgille, Norr om Stockholm, Krantz, Emeli Jeremias,
Elona Planman, Dag Palm, Billey Shamrock, Frida Braxell, Ted Bjurwill, Elin Lyth, Tom Edström, Nanna Walderhaug, Ulf Johan Tempelman, Upplandsschottisen, World Fusion Collective & Kaira, V-dala Spelmanslag, Telemanns Spelmän, Eldsjäl, Internationella Folkdansklubben, Folkmusiker mot Rasism, Maria Spelmanslag, Ian Carr Celtic Crossover Jam, Vällingby sång & visa, Stockholm Spelmansgille, Susanne Fellbrink, Emeli Jeremias, Tina Wilhelmsson, Lovisa Hellsten, Louice Ottosson, Anna Christoffersson, Sofia Thelin, Hedvig Nettelblad, Joni, Sanna Martinez, Saft Stockholm, Nandi Lee, Frida, MAI, Jade Ell, Romelia, Elin Vikner, Anette Tarstad, Sabina Chantouria, Pennyworth, Stories from Gem, Syster Dyster, Petra Haraldsson, Kristina Issa, YTF och Female Singer songwriters.

Stockholm Folk Festival Band

Dessa band som inviger 7/8- Kolonien med medlemmar från Rura samt gästsolister: bla Syster Sol, Kristin Amparo, Lena Willemark, Eric Bibb, Ale Möller, Nino Ramsby, Rigmor Gustafsson, Karima Nayt, Bengan Janson, Jonny Soling, Emilia Amper, Mats Öberg, Gabriel Hermansson och hemlig överraskningsgäst!

Festivalens kurser

Flamencodans och sång med Aire De Vida, Flamencomusic med Erik Steen, Stockholm Folk Feedback Kompositionsworkshop i samarbete med SKAP & STIM, Qi-Gong, Orientalisk dans, Persisk dans, Dans för alla! Radioskola med Lennart Wretlind, Klezmer Workshop med Miriam Oldenburg och Mea Nordenfeldt.

Ett svar på ”Stockholm Folk Festival & Gabriel Kelley”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *