Stockholm Folk Festival med Tomas Ledin & 25 artister

Jag har varit på pressmötet för Stockholm Folk Festival med Tomas Ledin i spetsen samt 25 andra artister.

Nedan ser ni bilder av Tomas Ledin och alla artister som kommer att ställa upp på Stockholm Folk Festival den 7-8 augusti. Längst bak ser ni Tomas Ledin och längst fram till höger ser ni mig bland alla artister.

Nedan bilder är tagen av pressen runt om i Sverige och dessa kommer ni se i all press dessa dagar med mig bland artisterna. Så roligt att få vara med på bild och vilken ära det är för mig.

Det var massor av media och journalister på plats som det brukar vara på pressmöten jag befinner mig på runt om i landet. Även om jag mest har deltagit i pressmöten i Stockholm. Dessa bilder nedan kommer att spridas nu i alla tidningar och det är så roligt att få vara med bland alla kända artister med Tomas Ledin i spetsen. Det är faktiskt första gången jag träffar Tomas Ledin och första gången jag besöker hans slott. Ni kommer snart få se mer bilder av hans slott i senare inlägg samt fler bilder av alla kändisar jag mötte.

Ni får jättegärna låna mina bilder bara ni länkar till min blogg och hänvisar till att ni har lånat dem av mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *