BH skolan med Ingrid Rylow

Jag tog min bil och åkte till Bålsta för att träffa Ingrid Rylow som har en liten butik med underkläder. Jag tog vägen mot Enköping hållet och fick därför ringa upp Ingrid flera gånger för att hitta rätt. Jag hade nämligen tagit en omväg och vägen hem var mycket närmare än vad jag kunde tro. På vägen hem såg jag Skokloster slottet och jag bra älskar denna sida av staden.

Folk brukar göra misstaget och tro att de alltid har samma storlek oavsett vilken modell de väljer gällande BH. Jag har nu fått prova flera olika modeller av BH och jag märkte till min stora förvåning att alla satt inte lika bra. Det spelar ingen roll om man väljer samma storlek för beroende på modell så ändras sådana saker. Vissa hade perfekt passforma och vissa kunde kännas för små eller för stora beroende på vilken modell man valde.

Jag har i varje fall gjort mitt val och hittade en BH med perfekt passform med tillhörande trosor till.

När jag fick prova olika modeller fick jag böja mig ner som om jag skulle bära upp något och sedan vaja lite med armarna för att se om brösten fortfarande höll på sin plats eller trillade ut ur BH:n. Denna test görs för att veta om den BH man valt gör maximal stöd.

Ingrid jobbar rikstäckande inkl. Gotland och åker ut till kunder om man är ca 5-10 st kvinnor som är intresserad av att få hjälp. Ingrid besöker även Gym, företag, PRO (Pensionärernas Riksförbund) och SPF (Sveriges Pensionärers Riksförbund) föreningar. Hon jobbar både dagtid och kvällar och helger. Står ute hos dig som säljer kläder i butik, som personlig bh-shopper så kunden får personlig hjälp, väldigt uppskattat av både butikspersonal och kunder.

Jag gillade inredningen i butiken som snart kommer att upphöra så då gäller en helt ny adress för dem som vill komma i kontakt med BH skolan, vaxa ben, armar mm eller köpa annat.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *