Köp och sälj internet tjänster & digitala tjänster via 50lappen

Det finns en fantastisk sida som heter 50lappen där du kan sälja och köpa digitala tjänster & internettjänster.

Du hittar fantastisk duktiga människor som marknadsför sig på denna sida och som kan erbjuda dig allt inom nätet för en otroligt bra summa. Är du själv duktig på något inom internet, marknadsföring, SEO, Programmering you name it. Du blir verkligen kung över internet för du hittar exakt det du behöver och blir själv hittad av folk som behöver dina tjänster.

Vissa erbjuder tex att länka ditt företag från relevanta sidor så att du får mer trafik till din hemsida. Tex söker du främst skolelever till något projekt du håller på med så hittar du sidor som är skolrelaterade. Det finns något för alla på den här sidan. Själv har min press och medianansvarige Emelie Andersson en annons där hon jobbar som säljare för just min blogg Veckomagasinet. Genom henne har jag fått flera företag som har velat annonsera hos mig och det fungerar friktionsfritt då du är i säkre händer på 50lappen. Man betalar för tjänsten först och sedan utförs tjänsten. När tjänsten är utförd får personen i fråga betalt.

Många som läser min blogg är företagare och entreprenörer och jag skulle rekommendera er alla att ta en titt på sidan för det finns något för alla. Jag har nyligen upptäckt sidan tack vore min press & media ansvarige för min blogg nämligen Emelie Andersson från Mediammman. Hon är otroligt duktig på att skapa rubriker och gör PR kupp, vilket hon gjorde nyligen på Aftonbladets tv “älskade unge” där hon var en av deltagarna. Nu har hon gjort PR kupp igen på ett helt annat sätt. Den där Emelie hon kan alla gömplatser och utan henne hade jag aldrig hittat till 50lappen och nu vill jag dela med mig av den fantastiska sidan till alla mina duktiga besökare som har hemsidor eller driver företag på annat sätt. Även alla duktiga som har hjälpt mig med bloggen hittils borde ta en titt på sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *