Fika med Charlotta Da Silva från Salgado

Jag har fikat med Charlotta Da Silva från företaget Salgado.

Charlotta Da Silva driver Salgado med ca 100 anställda under sig och kommer snart på mamma ledighet då hon väntar sitt andra barn.

Så ung och så duktig verkligen en driven tjej och entreprenör. Jag själv är också entreprenör och förutom bloggen driver Franchise företag och sedan har 4 projekt som jag jobbar med på sidan om. Ibland funderar jag på min diagnos med AD/HD om det är det som är orsaken till att jag kan hålla i så mycket samtidigt och ändå aldrig känna mig stressad över att det är för mycket. När jag träffar nya människor brukar jag känna vilka av dessa 4 projekt jag ska lägga dem under. Det är som att studera 4 olika ämnen i skolan. Ibland möter du någon som vill studera franska så då lägger du den personen i din franska klass. Jag kommer nog inte hinna med flera nya projekt och funderar på att gå ut ur en av dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *