Bevis på att man kan kommunicera med djur

I dag har jag kommunicerat med en and och berättat för henne var hon kunde hitta sin and unge och hon hittade ungen.

Det hela började med att jag såg en liten and unge helt ensam i fyrisån. And ungen simmade runt och klev upp på små stenar för att sedan simma runt igen. Jag blev så ledsen när jag såg att and ungen var helt ensam utan sin mamma och sina syskon. Så jag följde denna and unge ett tag med min kamera.

Se nedan bild hur en vuxen and hona går över gatan och dessutom lät den kväkande hela tiden. Jag anade att det var and ungens mamma som sökte febril efter sin ung.

Anden gick fram till folk och kväkte för fullt i hopp om att någon kunde visa var hennes unge befann sig.

Här får Anden syn på mig och började komma emot mig och jag förstod att hon även ville ställa mig frågan på sitt sätt för att se om jag visste var hennes unge befanns sig. Jag vet ju hur man kommunicerar med djur. Detta gör man genom att skicka med tanken en bild på var ungen kan tänkas vara. Så jag skickade en bild med sinnet om att and ungen befann sig i fyrisån längre bort.

Anden försökte ta sig in på en mode butik som heter Oska i Uppsala. Ägaren lät inte anden kliva in och det var nog bra gjort eftersom andens unge inte befanns sig ändå i butiken.

Här började jag kommunicera med djur och visade anden i mitt sinne var jag såg and ungen sist. Rätt som det var flög anden exakt dit där jag hade visat i mitt sinne. Detta är att kommunicera med djur på hög nivå och nu vet jag också hur enkelt det faktiskt är att kommunicera med djur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *