Holistisk hälsokost

Jag kan inte använda vad som helst för min hälsa utan jag håller mig till allt som är Holistisk hälsokost.

Dessa hälsokost hittar du hos Dan Persson i Värmland som driver Bada Hälsocenter som jag besökte för några veckor sedan.

Dan är också diplomerad HSE ”Human Software Engineer” (Humaningenjör och Stressolog). För samtliga dessa titlar och begrepp använder vi i dagligt tal ”bioresonans” som samlingsord.

 Maca Lepidium meyenii

Maca användes av Inkaindianerna redan för 1500 år sedan för att öka uthållighet, klara sinnet. Reducering av psykisk och mental stress och balansering av hormonella oregelbundheter. Den ger snabb hållbar energi för anspända muskler.

Psykologie doktor Gary Gordon, M.D. från Arizona, förutvarande   president för the American College for Advancement in Medicine, Med behandling med Maca ser han en normalisering av steroid- hormoner som testeron, progesterone och oestrogen vilket förebygger en hormoniell förändring i åldrandet.

AGUAJE  Kostillskott

Aguaje har 21-38 gånger mer betakaroten än en morot, 25-31 gånger mer E-vitamin än avocado och fruktköttet har lika mycket C-vitamin som en apelsin eller citron.

Aguajes värdefullaste del är frukten som är rik på vitaminer, mineraler och fytoöstrogener som förbättrar din kropp både på in- och ut-sidan. Fytoöstrogener och fettsyror är viktiga för människan, särskilt för kvinnor genom hela livet men speciellt vid menopausen.

Nu ska jag i väg till Arlanda och plocka upp några gäster som kommer och hälsar på mig. Dessa gäster bor i Istanbul så jag kommer att guida dem en vecka i Sverige. Först ska vi åka i väg till Junibacken i Stockholm det första vi gör på lördag morgon. Det kommer att bli fantastisk roligt!

2 svar på ”Holistisk hälsokost”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *