Har du ont i magen prova Adileum

Det jag har gemenast med Miranda Gates är att vi båda har kontakt med Johan De Faire CEO för Aprobia AB.

Johan mötte Miranda Gates på ett internationellt filantropi-symposium i Stockholm imorgon. Johan lämnade ett projektförslag till Bill & Melinda Gates Foundation om ett projekt riktat mot  mag/tarm-infektioner hos havande kvinnor och småbarn i Nigeria och nu väntar och hoppas på att projektet slår igenom.

Jag har besökt Johan de Faire på hans laboratorium i Librobäck Uppsala och fick en guidad tur och vi åt thai mat i Svartbäcken.

Adileum har tagits fram för att passa alla som vill må bättre. Adileum verkar endast i mag och tarmkanalen och det spelar då ingen roll om du har andra sjukdomar.

Adileum har god verkan på dessa:

IBS dvs funktionell tarmstörning

IBD kroniska autoimmuna tillstånd

För dig som är allergisk mot tex lakos, gluten och jäst

Ledbesvär tex reaumatoid artrit

För dig som får biverkningar av antibiotika och steroider

Man ska ta två tabletter per dag och den kan både sväljas och tuggas.

I tunntarmen möts matsidan och systemsidan där alla nedbryningsprodukter från födan kontrolleras och godkänns av det lymfoida immunförsvaret innan de kan komma in i kroppssystemet. Vid störningar av tarmen, tex infektioner och inflammationer täpps signalvägarna mellan mat och systemsidan till och icke godkända substanser kan då läcka in i kroppen och orsaka sekundära symtom tex illamående, klåda mm.

Adileums jobb är att skapa balans i tarmen med en fungerande flora och öppna signalvägar till immunförsvaret.

Adileum botar inte orsaker och symtom utan ger hjälpt till självhjälp. Då undrar jag om man får tillbaka sina symtom när man slutar med adileum? Man vill att det man använder ska vara förebyggande och inte något som är temporärt.

Adileum kan även användas vid biverkningar från antiinflammatoriska preparat, antibiotika, cytostatika och strålbehandling som ger bestående effekter.

Effekterna kan vara stabilisering och normalisering av tarm- och immunfunktioner upplevs inom några dagar dvs vätskebalansen i vävnader återställs, illamående, klåda, utslag avtar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *