Är du företagare och vill nätverka med andra företagare?

Lotta Carlberg driver Ebizz för dig som vill nätverka och lära känna andra företagare.

Är du företagare och vill nätverka med andra företagare?
Har du svårt att komma loss för att nätverka IRL?
Vet du inte var du ska börja för att nå ut med dina produkter/tjänster?
Välkommen att delta som gäst på eBIZZ Affärsnätverk

www.ebizz.se

Även jag har en sida på Facebook som heter Veckomagasinet där jag har över flera tusen medlemmar som marknadsför sig på min sida. Det är enkelt att gå med genom att du gå in på sidan och anmäler dig så godkänner jag dig. Sedan kan du nätverka med andra företagare och dessutom marknadsföra ditt företag. Massor av bloggare finns också på sidan och marknadsför sina bloggar och få på detta sätt nya läsare. Jag själv marknadsför mig inte på min egen sida för det skulle se komiskt ut så jag låter andra företagare få nätverka och framhäva sig själva.

Lotta Carlberg har sedan länge tillbaka varit min Facebook administratör och hjälpt mig mycket med mina sidor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *