Trolla bort rynkor med mirakelkrämen

I morgon får jag åter besök av Kicki Hollvaster hos mig och vi ska planera lite av vår framtid tillsammans.

Det har kommit ut en produkt som trollar bort dina rynkor på 2 minuter. Det finns inte en människa som inte har blivit överraskad av produkten när de har fått prova den av mig. Jag har testat den på en kvinna som hade påsar, rynkor och mörka ringar under ögonen. På två minuter försvann allt och då provade jag den på hennes ena öga för att hon skulle se skillnaden.

Nedan bild är från besöket när hon träffade Janet Sandberg som driver Janets Beauty och som också blev intresserad av denna fantasiska produkt som kan trolla bor rynkor på 2 minuter.

Tänk så dyra krämer det finns som kanske inte gör någon stor nytta? Jag som bloggare får prova precis allt som finns på marknaden och därför vet jag vad som fungerar och vad som fungerar mindre bra. Jag har fastnat för en produkt som jag anser är klart överlägset allt annat jag har provat. Jag kan inte skriva ut den på bloggen då jag inte vet om man får marknadsföra den direkt på en blogg. Jag kommer senare rådfråga Kicki om hur jag ska gå till väga för att dela med mig av produkten. Än så länge så kan ni alltid maila mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *