Medial rådgivning med Sylvia som är synsk

Jag har fått medial vägledning av Sylvia som har varit synsk sedan hon var barn.

Att vara synsk innebär att du kan se och känna det andra inte kan genom ditt sjätte sinne.

Farmor har väglett mig berättade Sylvia. Farmor lever ej i dag men hjälper henne när hon behöver henne i sitt nuvarande liv. Hon är som en del av Sylvia. Fick meddelande av Herr Magnus Greve Stenbock levde i Sankt S.t Anna. Det är en skärgård i Östkusten utanför Söderköping. Han levde till 89 år. Han är från 3 olika tidsepoker föddes 1900. Sylwia har träffat honom för hon jobbade i 3 dagar som hushållerska hos honom som hjälpande hand.

Söderköping – Greve Magnus Stenbock död 4 maj 2007 Den säregne greve Magnus Stenbock har avlidit i sitt hem i Östergötland. Han blev 95 år gammal.

Magnus Stenbock föddes den 28 september 1911. I sin ungdom fick han gedigen konstutbildning. Men först vid 82 år fyllda vågade han sig 1993 på att visa sina verk, huvudsakligen landskap, offentligt vid en visning i Söderköping.

Stenbock flyttade 1929 till herrgården Herrborum i Sankt Anna i Söderköpings kommun. Där tog han och tjänstefolket senare emot betalande gäster som ofta beskrev att de förflyttats många år bakåt i tiden.

Stenbock gav 1961 ut boken Tankar och synpunkter, där han bland annat utvecklar originella åsikter om konst, musik, litteratur, historia, kultur, politik och livsfilosofi. Han har kallats ärkereaktionär och konservativ – men också en stark personlighet, fritänkare och naturälskare.

Magnus Stenbock avled den 2 maj på Herrborum.

Han var en humoristisk man och har många skämt. Jag har träffat honom när jag var liten och hade en vit klänning med blå rosett och ett par vita skor. Vita strumpor med spets på. Svarta sandaler med knäppe på. Detta är 30 talet runt kriget.

Kobbar och skärgård vit hus med stora fönster känns som en herrgårdsbyggnad av något slag. Den lilla flickan guidar in i herrgårdsbyggnaden och när man kommer in är det en trappa upp och en stor hall. En matsals liknande ett rum och en eldstad. Det finns en stor tavla och om den tavlan betyder något. En tavla på en man som vill säga. Det är en stark färgstark kvinna på den här tavlan. Hon har ett varmt hjärta som om hon kliver ut ur tavlan. Kvinna med svarta tjänstekläder. Hon har en knut och mormorskängor. En bestämd kvinna där saker och ting ska vara rätt. Namnet är Angelika och hon som är husfru och bestämmer i huset. Hon har även en syster som är mycket mer lättsam. Livet leker framför denna kvinna. Det som inte löser sig i dag löser sig i morgon. Alltid glad när det händer saker. Det kommer en annan kvinna med lockigt hår från i dag helt annan tidsålder. Jag får in namnet Kim och är väldigt mycket 70 tal. Hon var friheten och kvinnans rätt i samhället. Det verkar vara nyligen som hon gick bort mellan 60-70 års ålder och det gick väldigt hastigt. Hon visar ett smycket silversmycke som en pärla i. Silver snurrat runt med en pärla i. Det känns nästan som om hon har gjort den själv.

 Vägledning tar sin början och då lägger hon kort

Det finns en sorts katastroftänkande och det är dags att släppa det. Det blir en helt annan utveckling vad gäller kärlek. Det är på väg goda nyheter och bli en väldigt och bra utgång på det jag tänker på. Det som ger bekymmer ger en lösning på det jag tänker. Jag får rättvisa till något jag tänker på den oro jag tänker på. Inom 3 månader skipas rättvisan. Jag går tillbaka till skolan och får mer kunskap inom 6 månader. 21 augusti sker något.

Sylvia återkommer på Facebook med en sista hälsning till mig som hon får till sig via ärkeängeln Raguel

Hej det sista som jag ville ge dig är ett meddelande från ärkeängeln Raguel vi änglar öppnar alla de inblandades hjärtan. gräl och konflikter blir lösta nu

Facebookgruppen Siar Moone som ni kan gå med och följa henne.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *