Rawfood cocosgrädde på en minut

Finaste vännen Tanja Dyredand har en egen youtube kanal med Rawfood & cocosgrädde.

Här nedan visar hon hur man gör cocosgrädde på en minut. Hon har även visat tips på prinsbröllopets bröllopstårta för Carl Philip och Sofia Hellqvist. Det är nästa avsnitt så tittar ni på nedan avsnitt kommer ni automatiskt till den andra avsnittet med prinsbröllopet och deras bröllopstårta.

Jag har börjat läsa mer om Rawfood för att förstå min hälsa bättre. Jag läste om en kvinna som hade reumatiska besvär och gick över till levande föda. Enligt levande föda så ska man inte grädda maten högre än 42 grader för då försvinner mycket av det som är nyttigt för vår kropp. Man ska tydligen hålla sig till försurade grönsaker som sjögräs mm. Hon blev helt frisk från sina besvär och läkarna hade sagt att hon var kronisk sjuk och aldrig kunde återställas. Jag har för länge sedan slutat lyssna på läkare som inte förstår att kroppen är dynamiskt och kan självläka. Såsom en sjukdom med tiden tar över kroppen så kan den också med tiden försvinna. Det finns inget som heter kroniskt det är människan själv som har kommit på begreppet kronisk sjukdom eller kronisk smärta.

Vi kan återskapa oss själva såsom sjöstjärnan kan återskapa sig själv när de förlorar en fot.

Ett svar på ”Rawfood cocosgrädde på en minut”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *