Roligaste sommarjobbet på Vaksala torg i Uppsala

Vill ni också jobba med roligaste sommarjobbet?

Roligaste sommarjobbet RS är ett sommarjobb för gymnasielever och finns i ett 20-tal kommuner. Det är ett jobb där ungdomar får chansen att driva ett företag i 4 veckor där första veckan ägnas åt att lära sig grunderna. Man kommer på affärsidén själv och får 2000 i startkapital för att kunna sätta igång. Allt man tjänar går till en själv. Man är alltså sin egen chef. De har en marknad på onsdag på Svettishuset i uppsala. Där kommer våra företag ställa ut och det är den största konmunen med 200 deltagare/nya unga entreprenörer i år.  De har även just nu  en tävling att skapa så mycket PR som möjligt om marknaden och de vill verkligen vinna.

Marknaden kommer vara på onsdag 8/7 16.00-19.00 i Svettishuset.
För er som vill ha mer information så är ni välkomna att kontakta
Mix n’ Go RS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *