Plastikkirurgi före och efter bilder

Min kusins man Dr Cuneyt Bozkurt är plastikkirurg och jag vill visa före och efter bilder på skönhetsingrepp han har utfört.

När det gäller plastikkirurgi så har jag själv mött massor av kvinnor och män som har fått hjälp av Dr Bozkurt och det har varit fantastiska resultat. Han är egentligen öron, näs och halskirurg och samtidigt på sin klinik utför han plastikkirurgi med goda resultat.

Hans klinik finns i Mersin Turkiet och det är väldigt bra priser. Du kan både få kirurgisk ingrepp och semester samtidigt och samtidigt slippa visa hur du ser ut medans ingreppet håller på att läka.

Han utför många kirurgiska ingrepp som ögonlocksplastik, näsoperation, Botox, fylla i läppar mm.

Nedan bild tycker jag visar en mycket tydlig före och efter behandling med kirurgisk ingrepp när det gäller påsar och rynkor under ögonen.

Du kan gå in här och fylla i ditt namn, tel, hemsida mm så kontaktar kliniken dig. De talar engelska så att du kan få den hjälp du behöver och de har sekretess och tystnadsplikt. Lycka Till!

För två år sedan var jag på middag hemma hos min kusin Sevda och hennes man Dr Bozkurt och de grillade och bjöd oss på massor av god mat. I deras trädgård fanns det så många olika frukt och bär att jag inte visste vad jag skulle ta mig till av lycka. När vi började grilla samlades kvarterets katter omkring för att de också ville äta. En av katterna var gravid och den katten fick bo med tills katten födde sina ungar. De är verkligen djurvänner dessa människor och det gjorde mig extra glad. För jag är verkligen en djurvän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *